Wij bieden de volgende services in tent verhuur aan. Klikt u op de foto om gelijk door te gaan naar ons contact formulier voor een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte of bel gelijk naar

06 87728923, wij staan u graag te woord.

Tent Verhuur

Strand

U heeft een strandpaviljoen en binnen is te weinig ruimte? Een feesttent huren bij uw strandpaviljoen? Dat kan!

Wij zijn sterk en flexibel in deze service; binnen no-time plaatsen wij een windvaste tent op het terras naast uw strandtent. Ook hebben wij faciliteiten om zonder gesjouw met lompe betonblokken toch de tent goed windvast te maken. Door onze terrein auto's kunnen wij vrijwel op iedere plek komen. Ook als uw strandpaviljoen niet bij een afgang ligt is dat voor ons geen probleem.

Bel of email ons voor een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte.

 
Circuit

U hebt een evenement op het Circuit Park Zandvoort? Wij zitten op 1500m afstand van het circuit, dus dicht in de buurt en u betaalt daarom bij ons geen transportkosten. Vele namen gingen u al voor waaronder Raceplanet en Porsche. Bel of email ons voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bedrijfsfeest

Een feesttent huren bij uw bedrijf? Het is natuurlijk het handigste het feest in of naast het bedrijf zelf te houden, dit scheelt namelijk de huur van een zaal en het is veel leuker om uw gasten in uw bedrijf uit te nodigen. Is de kantine te klein of ongeschikt? Dan is het ideaal om er een tent naast te plaatsen.
Wij kunnen de tent s'ochtends snel plaatsen en demonteren van de tent waneer het feest is afgelopen. Zo staat er maar 1 dag een tent en is de volgende dag de onderneming weer operationeel.

Tevens kunnen wij u helpen bij de aanvraag van de vergunning bij brandweer of gemeente.

   

  

 

Buurtfeest / Tuinfeest

u organiseert een buurtfeest. Er komt heel wat bij kijken. vooral de gemeentelijke vergunningen en de aanvraag bij de brandweer zijn struikelblokken. wij kunnen u hierbij helpen. Wij maken ook profesionele bouwtechnische tekeningen van het grondoppervlak. U geeft een tuinfeest. u wilt een feesttent in de tuin. 

 
 

 

Sponsoring

U zoekt een sponsor? Regelmatig sponseren wij projecten voor het goede doel. Zoals bijvoorbeeld het 'Spinning on the beach' georganiseerd door Judoschool Kenamju die dit jaar met dit project ruim 14000 euro bijeen bracht voor Stichting Opkikker. Ook De Nieuwjaarsduik en Dare2Share hebben wij gesponsord.

Helaas kunnen wij niet alles sponsoren en wij hebben dan ook een 4 - tal voorwaarden. Wanneer u in twee van deze vier eisen denkt te kunnen voldoen nemen wij uw project graag in overweging.

 

Voorwaarden voor sponsoring:

  • U kunt aantonen en aannemelijk maken dat als wij uw project sponseren ons dat een rendabel rendement op gaat leveren.

  • U overhandig u jaar rapporten en cijfers tot een maand bijgewerkt

  • U betaald de tent en als na een bijvoorbeel een seizoendeel blijkt dat het ons een rendement op geleverd heeft wordt dit bedrag terug gestort en zullen wij een volgend jaar graag weer uw project sponseren

  • Zandvoort tentverhuur bepaald de datum van uw project, wat gebasseerd is op dal-tijden.

 

 

 
 

 

Verhuur inrichting

Wij hebben een kleine podium wagen van 5x2m voor bijvoorbeeld een kleine band.
Het frame en het zeil kan in 20 minuten gemonteerd worden.

Tevens hebben wij nette podium delen met een afmeting van 200x100cm, maar doormiddel van losse pootjes kan in hoogte gevarieerd worden van 20cm tot 60cm oplopend. Er kan een zwarte rok omheen geplaatst worden zodat de pootjes niet zichtbaar zijn. 


Tevens verhuren wij losse artikelen en benodigdheden voor de aankleding en inrichting van uw evenement. Denk hierbij aan statafels, stoelen, lampen, glaswerk, buffettafels, accessoires maar ook nooduitgangbordjes en kachels. Wij werken samen met Partyverhuur Haarlem, dat ook naast het leveren van genoemde inrichting in staat is om u gehele party te organiseren. 

Bent u geïnteresseerd in speciale thema's zoals een gangsterfeest, beach party, disco of western feest of een bepaalde sfeer zoals lounge, industrieel, vintage, ... dan helpen we u graag verder via Twin Engine, powerfull eventstyling.

 
 

 

© 2015 Zandvoort Tentverhuur